به گزارش یزدفردا: بحر آسمانی ضمن ابراز آشنایی با دغدغههای این مرکز، بر لزوم رفع نواقص و مشکلات موجود تاکید کرد و گفت: سرعت آسیبهای اجتماعی بسیار زیاد است و اعتقاد ما بر این است که باید در این زمینه با جدیت بیشتری کار کرده و در زمینه پیشگیری بیشتر از درمان تلاش کنیم.
وی همچنین با اشاره به اهمیت توانمندسازی افراد پس از ترک اعتیاد، افزود: ابعاد مختلف توانمندسازی معتادان بهبود یافته باید در نظر گرفته شود و نباید افراد بهبودیافته پس از دوره کوتاهی رها شوند، بلکه باید این نوع حمایتها ادامهدار باشد.
سرپرست دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری کرمان، ایجاد چنین مراکزی را نشان از دغدغه مسئولان و مردم برای بهبود وضعیت تمامی اقشار جامعه دانست و خاطرنشان کرد: وجود چنین مراکزی نشان میدهد که در کنار دولت، خیرین همواره حمایتگر بوده اند.
وی در ادامه از جمعآوری اطلاعات شناسنامه املاکی که در اختیار دستگاههای اجرایی قرار دارد خبر داد و گفت: سعی ما بر این است که املاک تمامی دستگاههای اجرایی را شناسایی و املاک مازاد آنها را در اختیار مراکزی قرار دهیم که در رفع و کاهش آسیبهای اجتماعی کمک میکنند.
بحرآسمانی با اشاره به نگرش تعاملی دولت وفاق ملی تاکید کرد: از طریق تعامل با دستگاهها میتوانیم این مسیر حمایتی را طی کنیم و با دستگاههایی که در این زمینه ترک فعل از سوی آنها انجام شود، باید به حالت تحکمی برخورد شود تا حساس بودن قضیه برای همه مسئولین درک شود.
براساس این گزارش، ندا نظامی، سرپرست دفتر بانوان و خانواده استانداری کرمان نیز در این بازدید، فعالان حوزه آسیبهای اجتماعی را “جهادگران واقعی” توصیف کرد و گفت: با یک نگاه مشفقانه و فراتر از مسئولیتهایمان میتوانیم به سرپا ماندن این مراکز کمک کنیم. لذا باید حساسسازی در این زمینه در جامعه رواج یافته و فعالیت های فرهنگی و مسیرهای اجتماعی را ترویج دهیم .
وی با بیان اینکه باید نگاه مادرانه و دلسوزانه برای رفع مشکلات اعتیاد داشت گفت:راهاندازی برنامههای حمایتی برای زنان و مادران درگیر اعتیاد، گامی مهم در جهت بازگشت به زندگی سالم و بازیابی نقش مادری است.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 23,فوریه,2025